Stiftelsen Lilla Ellen Key

Adress: Gryningsvägen 17
163 51 Spånga

Tel: 08-761 28 66

Telefontid måndagar:
14.30-15.30
Tel 08 761 28 66

E-post: info@lillaellenkey.se

Vårt gemensamma val

Det speciella med en waldorfförskola är också att vi alla har valt just waldorfpedagogiken, ni som föräldrar och vi som pedagoger. Vår möjlighet att skapa en god kvalité på förskolan är beroende av samverkan med er föräldrar.

I waldorfpedagogiken värderas hemmet och familjen mycket högt. Att skapa ett hem, fostra barn och vårda en familj kräver mycket av dagens föräldrar.

Vi tror att vårt gemensamma val av pedagogiskt förhållningssätt ska göra det lättare för barnet i övergångarna mellan hem och förskola.

Intresserad?

På e-tjänsten "Min barnomsorg" kan du som förälder gå direkt in på Stockholms stads hemsida för att ställa ditt barn i kö. Det gäller alla verksamheter även fristående som Lilla Ellen Key. Där gör du också dina fem val.

För mer allmän info ring Stockholms kontaktcenter för föräldrar 08-508 005 08. Kontakta oss kan du göra på vår telefontid, måndagar mellan kl.14.30-15.30 på telefon 08-761 28 66.

Vi har informationskvällar vår och höst. Du kan också komma på besök efter överenskommelse.

Vi rekommenderar er att ställa er i Ellen Key skolans kö samtidigt för att vara säkra på att barnet får waldorfpedagogik från förskola till och med gymnasium.

Vi tillämpar förtur för familjer med syskon i Waldorpedagogiska verksamheter.

 
 
   
Webbdesign: Else Friis | Foto: Karin Ekberg & Ingegerd Örn-Marell| Logo: Ann Hanzon